У Божих обіймах

Олексій • 4 тижні назад

“Я з ним буду в недолі”. — Псалом 90:15

Звук бормашини налякав п’ятирічну Сару. Вона вискочила із стоматологічного крісла і відмовилася повертатися назад. Тоді стоматолог сказав її батьку: “Будь ласка, сідайте у крісло”. Джейсон подумав, що той хотів показати доньці, як це просто. Але потім лікар повернувся до дівчинки і сказав: “А тепер сідай таткові на коліна”. Коли батько пригорнув її до себе, Сара повністю розслабилась, і стоматолог зміг продовжити роботу.

Того дня Джейсон отримав чудовий урок стосовно того, як заспокоює присутність Небесного Отця. “Іноді Бог вирішує не брати на Себе те, через що нам доводиться проходити, – сказав Джейсон. – Але Господь показав мені: «Я буду з тобою»”.

У Псалмі 90 говориться про заспокійливу Божу присутність та силу, яка допомагає нам долати наші випробування. Усвідомлення того, що ми можемо відпочити в Його міцних обіймах, дає нам велику впевненість, так само як і Божа обітниця тим, хто Його любить: “Як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі” (в. 15).

У житті трапляється багато неминучих викликів та випробувань, і нам доводиться проходити через біль та страждання. Однак у Божих обіймах, що нас заспокоюють, ми зможемо витримати наші кризи та життєві обставини, і дозволити Йому через це зміцнити нашу віру.

Через які випробування ви зараз проходите? Як нагадувати собі, що Бог завжди з нами?

Отче милосердний, дякую за Твою заспокійливу присутність у моїх обставинах. Будь ласка, допоможи мені їх пройти, знаючи, що Ти завжди зі мною.

Автор: Леслі Ко