Свідоцтва

Знайшов життя, наповнене сенсом

За 16 років життя без Бога багато довелося пережити. Завжди здавалося що я зайвий в цьому житті і нікому не потрібний. Справжніх друзів у мене не було, а ті що були, мене до кінця не розуміли і не вважали за цим своїм другом. Час минав, я дорослішав. Віддушиною для мене було те, що Бог одаровал мене можливістю писати вірші, в яких я висловлював глибину того болю і самотності, які відчував.

У той час розпався СОЮЗ і Україна стала незалежною. Хтось подарував мені Новий Заповіт, який спонукав мене шукати Бога. Але на жаль по справжньому я Його не шукав, а дивився на себе і вважав себе нікчемою. Стався перелом життя, який поставив мене однією ногою в пекло. Я впевнений, що за мене хтось дуже міцно молився, правда не знаю хто (можливо я це дізнаюся коли небудь). Не маючи бажання жити я вирішив покінчити з собою і навіть мав для себе дату. Еслиб Бог надприродно не втрутився і за пару днів не дався мені, то диявол здобув би велику перемогу.

Свідоцтво одну людину, про те що Бог мене любить, цінує, а потім моє щире покаяння і переживання Божої любові до мене, яка торкнулася мого єства і проникло в серце назавжди. Це найкраще в житті, що може бути – прийти до Бога таким як ти є!

Мої спроби стати краще і виправитися вінчалися провалом, тому що це неможливо без Бога. Але коли я пришол до Бога в молитві таким коків є, то Бог не тільки став міняти мене, а ще дав мені сенс і радість життя!

А найголовніше, що Ісус став не тільки моїм Господом і Спасителем, а ІНШОМУ і СТАРШИМ БРАТОМ! А ще знайшов справжніх і вірних друзів.

Тепер я знаю, куди йду, навіщо живу, про що співаю, про що мрію, як написано в одному моєму вірші. І дар Божий я став використовувати за призначенням, коли приходить натхнення від Нього. Як це чудово, мати такого друга, як ІСУС, який завжди поруч, ніколи не підведе і не покине тебе!

Ось що значить сила свідоцтва, яка повертає життя на 180 градусів.

Ми всі покликані до служіння, ми всі діти Царя.
Моє життєве кредо – робити все як для Христа.
Моє бажання і мета – виконати своє призначення.
Моє прагнення – бути чемпіоном у Христі.
Моя мрія – побачити усмішку Ісуса.

Слава Господу. Бог любить тебе!

Олексій Авдєєв.

Pages: 1 2 3 4 5