Відновлення сили

Олексій • 2 місяці назад

“Крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати – і не потомляться”. — Ісаї 40:31

Пара орлів звила гігантське гніздо на дереві за кілька миль від мого будинку. Незабаром у величезних птахів з’явилися орлята. Вони разом піклувалися про своїх пташенят, поки один з дорослих орлів не був трагічно збитий автомобілем. Кілька днів орел, що вижив, літав вгору і вниз над сусідньою річкою, ніби шукаючи втраченого партнера. Нарешті птах повернувся до гнізда і взяв на себе повну відповідальність за виховання потомства.

У будь-якій ситуації процес виховання дитини одним із батьків може бути складним. Радість, яку приносить дитина, в поєднанні з можливим фінансовим та емоційним тиском можуть створити широкий спектр переживань. Але є надія для тих, хто виконує цю важливу роль, і для всіх, хто намагається впоратися з ситуацією, яка здається непосильною.

Якщо ми відчуваємо себе виснаженими та зневіреними, пам’ятаймо – Бог поряд із нами. Оскільки Він всемогутній, всесильний та незмінний, Його сила ніколи не вичерпається. Ми можемо довіряти тому, що говорить Біблія: “Ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять” (Іс. 40:31). Наші власні обмеження не визначатимуть того, що з нами відбуватиметься, бо ми можемо покладатися на Бога, Який надприродним чином нас перезаряджає. Надія на Нього дозволяє нам іти і не втомлюватись, а навпаки – “крила [піднімати], немов ті орли” (в. 31).

Що у вашому житті здається непосильним? Як Бог може заохочувати вас покладатися на Його силу?

Дорогий Небесний Отче, я не можу самостійно впоратись із проблемами. Я потребую Тебе. Будь ласка, дай мені сьогодні Твою надприродну силу.

Автор: Дженіфер Бенсон Шульдт