Новина, яку варто відзначити

Олексій • 2 місяці назад

“Вірне слово: коли разом із Ним ми померли, то й житимемо разом із Ним!” — 2 Тимофія 2:11

Понад два століття першим у методистському пісеннику був гімн “О, якби тисячею вуст я міг Тебе хвалити”. Написана Чарльзом Веслі і спочатку названа “На річницю навернення”, ця пісня була створена на честь цілковитого оновлення завдяки вірі в Ісуса. Пісня складається з вісімнадцяти строф, що проголошують славу Божої доброти до тих, хто кається і слідує за Христом.

Таку віру варто відзначати, і нею варто ділитись. У 2-му Посланні до Тимофія апостол Павло заохочує його залишатися непохитним у своїй вірі та наполегливо ділитись Євангелієм, за яке він терпить муки “аж до ув’язнення, як той злочинець” (2 Тим. 2:8-9). Втім Павло зовсім не сумнівається у своєму виборі і закликає Тимофія пам’ятати про Благу звістку, “про Ісуса Христа з насіння Давидового, що воскрес із мертвих” (в. 8), Який прийшов не для того, щоб панувати, а щоб служити і, врешті-решт, померти за гріхи світу, аби ми мали мир із Богом. Смерть не перемогла. Ісус воскрес із мертвих!

Ми вільні, і Добра звістка про Нього також вільна. “Слова Божого не ув’язнити” (в. 9), навіть у тих місцях, де смерть, здається, перемогла: в тюремних камерах, лікарняних ліжках, могилах. У Христі є надія для всіх людей. Це новина, яку варто відзначити!

Як ви радієте Добрій новині про Ісуса у своєму повсякденному житті? З ким ви можете поділитися цією звісткою?

Небесний Отче, дякую, що врятував мене і дав можливість ділитися Доброю звісткою з іншими.

Автор: Метью Лукас